BD01 og Lightech - Fokus på fleksibel og kostnadseffektiv installasjon

by Remi Helland | jan 09, 2017

Produktfakta

Flere og flere oppdager hvilke fordeler en strømskinneinstallasjon har i forhold til en «tradisjonell» kabelinstallasjon.

Scanelec AS er leverandør av strømskinnesystemer opp til 7000A, og ønsker også å ha fokus på hvilke fordeler en strømskinne har for distribusjon av strøm til mindre maskiner og elektrisk utstyr, der man ønsker å flytte rundt på utstyr eller installere nytt uten store kostander. Med strømskinne får man også en ryddig og estetisk installasjon der man slipper kabelstiger med mange parallelle kabler.

Strømskinne BD01 og Lightech

En løsning med Sivacon PS8 BD01 strømskinne IP 54 opp til 160A gir en kompakt og plassbesparende installasjon med uttakspunkt på skinnen for å sette på uttaksbokser med innebygd stikkontakter per 0,5 m. Dette gir bruker en teknisk veldig god installasjon i produksjonslokaler, butikker, lager, osv, med hensyn til å koble til nytt utstyr eller flytte eksisterende utstyr uten å måtte endre installasjonen med å kable om.

Med belysningsskinnen Lightech opp til 40A 6P kan man enkelt flytte armaturer etter behov, eller henge opp flere armaturer og plugge de til skinnen. Skinnen er enkel å henge opp, enten direkte mot tak, eller i wire fra tak. Smarte oppheng for alle typer armaturer direkte mot skinnen eller fra wire gir en meget effektiv installasjonstid.

Strømskinnen BD01 i kombinasjon med belysningsskinne Lightech vil i mange installasjoner være en godt valgt for en optimal fleksibel løsning.

Her kan også vår robuste LED armatur 60W IP65 som enkelt kan henges opp og kobles til i Lightech skinnen være et godt alternativ. Se bilde.

Ta kontakt med Scanelec AS for mer info om produktene og løsninger tilpasset ditt behov.

 

Scanelec AS

Orgnr.: 935 524 326
Tlf: (+47) 55 50 60 00
scanelec@scanelec.no

Leirvikåsen 43B
5179 Godvik
Bergen, Norway

Kontakt oss

Digitroll publiseringsløsning