Olje og gass

feb 13, 2014, 11:23
Scanelec har 30 års erfaring med leveranser av strømskinner i dette markedet, og vi leverer strømskinner (Bus Duct) til:
- Bunnfaste platformer.
- Mobile rigger.
- FPSO èr.
- Petrokjemiske anlegg.

Vi leverer til byggeverft i inn- og utland. I denne type installasjoner leverer vi som oftest gasstette løsninger. I tillegg leverer vi også løsninger som dekker kravene i forbindelse med en hydrokarbonbrann i 60 minutter(H 60).

Scanelec tilbyr også montasje eller «supervising» av montasjen. Vi leverer skinner både for lav- og høyspenningsanlegg inntil 170kV.

Mongstad Raffineri (Foto: Øyvind Hagen/Statoil ASA)
Relevante produkter

Betobar

mai 22, 2014, 12:59
Fullisolerte strømskinner av typen Betobar® er et unikt produkt for overføring av store strømmer i røffe omgivelser.
Skinnene består av aluminium- eller kobberledere, som er støpt inn i en spesiell epoksy miks, som har høye elektrisk mekaniske spesifikasjoner så vel som fremragende fysiske karakteristikker.
 
Strømskinnesystemet betobar kjennetegnes ved sitt kompakte design og geometriske fleksibilitet, og er blitt spesielt utviklet for å ivareta en sikker overføring og distribusjon av elektrisk kraft i lav- og mellomspenningsanlegg.
 
Standard utførelse er opp til 6300A / 24kV. Andre alternativer kan leveres på forespørsel.
 
 
Vi skreddersyr løsninger til hvert enkelt prosjekt og hver strømskinne består av ulike prefabrikkerte elementer, som blir montert på arbeidsplassen. 
De prefabrikkerte elementene er selvbærende og lederne blir elektrisk forbundet ved bruk av pressplatekoblinger med overdimensjonert kontaktflate og minimum kontaktmotstand. 
Hver enkelt skjøt blir støpt inn med samme spesielle epoksy miks for å oppnå en homogen isolasjon over hele strømskinnens lengde.

Montert skinne er 100 % vedlikeholdsfri og tåler de fleste kjemikalier samt er støv og vanntett.

Skinnene leveres i IP68.IK10 (IK10=ekstremt høy mekanisk styrke) og er både brannhemmende (IEC-331) opp til 1000V og selvslukkende ved brann (IEC-332) 
samt kan leveres med brann- og gasstette veggjennomføringer (S30-S180, A90-H60)
Tags:
  • Betobar

Scanelec AS

Orgnr.: 935 524 326
Tlf: (+47) 55 50 60 00
scanelec@scanelec.no

Leirvikåsen 43B
5179 Godvik
Bergen, Norway

Kontakt oss

Digitroll publiseringsløsning