Olje og gass

feb 13, 2014, 11:23
Scanelec har 30 års erfaring med leveranser av strømskinner i dette markedet, og vi leverer strømskinner (Bus Duct) til:
- Bunnfaste platformer.
- Mobile rigger.
- FPSO èr.
- Petrokjemiske anlegg.

Vi leverer til byggeverft i inn- og utland. I denne type installasjoner leverer vi som oftest gasstette løsninger. I tillegg leverer vi også løsninger som dekker kravene i forbindelse med en hydrokarbonbrann i 60 minutter(H 60).

Scanelec tilbyr også montasje eller «supervising» av montasjen. Vi leverer skinner både for lav- og høyspenningsanlegg inntil 170kV.

Mongstad Raffineri (Foto: Øyvind Hagen/Statoil ASA)
Relevante produkter

Duresca

mai 22, 2014, 13:04
Duresca
Fullisolerte strømskinner av typen Duresca® er et unikt produkt 
for overføring av store strømmer i røffe omgivelser både inne- og utendørs.

Strømskinnesystemet Duresca® kjennetegnes ved sitt kompakte design og geometriske fleksibilitet, og er blitt spesielt utviklet for å ivareta en sikker overføring og distribusjon av elektrisk kraft i mellom- og høyspenningssegmentet.

Duresca® er et en-leder system med enten aluminium- eller kobberledere. Isolasjonen er lagt direkte på lederen og består av et spesielt type papir som blir tørket og impregnert med epoksy mix under vakuum. Jordingsskjerm blir også støpt inn i isolasjonen og utgjør minimum 50mm2. Ytterst blir hele skinnelengden belagt med en ytterskjerm. Denne utgjør en effektiv barriere mot fuktinntrenging og andre ytre påkjenninger. Ytterskjermen lages i polyamid, aluminium eller CrNi avhengig av skinnetype, spenningsnivå og omgivelser.

Skinneelementene produseres i maksimumslengder på 10 meter. De prefabrikkerte elementene er selvbærende og lederne blir elektrisk forbundet ved bruk av pressplatekoblinger med overdimensjonert kontaktflate og minimum kontaktmotstand. Hver kobling blir skjermet ved hjelp av en isolasjonshylse som ligger utenpå koblingspunktet.

Vi skreddersyr løsninger til hvert enkelt prosjekt og hver strømskinne består av ulike prefabrikkerte elementer, som blir montert på arbeidsplassen. 

 

Standard utførelse er IP67 opp til 6300A / 170kV. Andre alternativer kan leveres på forespørsel.

Montert skinne er 100 % vedlikeholdsfri og tåler de fleste kjemikalier samt er støv og vanntett.

Duresca® kan leveres med flere ulike koblingsvarianter, herunder standard flate og runde samt pluggbare løsninger som GIS, Connex.
Tags:
  • Duresca

Scanelec AS

Orgnr.: 935 524 326
Tlf: (+47) 55 50 60 00
scanelec@scanelec.no

Leirvikåsen 43B
5179 Godvik
Bergen, Norway

Kontakt oss

Digitroll publiseringsløsning