Olje og gass

feb 13, 2014, 11:23
Scanelec har 30 års erfaring med leveranser av strømskinner i dette markedet, og vi leverer strømskinner (Bus Duct) til:
- Bunnfaste platformer.
- Mobile rigger.
- FPSO èr.
- Petrokjemiske anlegg.

Vi leverer til byggeverft i inn- og utland. I denne type installasjoner leverer vi som oftest gasstette løsninger. I tillegg leverer vi også løsninger som dekker kravene i forbindelse med en hydrokarbonbrann i 60 minutter(H 60).

Scanelec tilbyr også montasje eller «supervising» av montasjen. Vi leverer skinner både for lav- og høyspenningsanlegg inntil 170kV.

Mongstad Raffineri (Foto: Øyvind Hagen/Statoil ASA)
Relevante produkter

Metallkapslede strømskinner

jan 4, 2014, 10:12
Scanelec AS er offisiell Siemens partner på strømskinner fra 15.august 2007.

Siemens Sivacon 8PS:

Metallkapslet strømskinne type Siemens Sivacon 8PS  er i dag den mest brukte skinnen i vårt sortiment.   Skinnen er kostnadseffektivt og fleksibelt alternativ til kabler,   for overføring og distribusjon av elektrisk kraft mellom 25A og 6300A.

Siemens Sivacon 8PS strømskinnesystem er spesielt godt egnet som en transformator - tavle forbindelse,   eller tavle - tavle forbindelse samt til hovedfordeling av strøm i industri-, kontor og lagerbygg og datalokaler,   her brukes det uttaksbokser med vern som plugges direkte på skinnen.

Siemens Sivacon 8PS strømskinnesystem leveres i merkestrøm fra 25A - 6300A.   Kapslingen er laget av ekstrudert aluminiumsprofil noe,   som gir produktet en høy mekanisk styrke, og stor plass- og vektbesparelse.   Metallkapslet strømskinne vil være den rette løsningen der de foreskrevne magnetfeltverdiene er veldig lave   slik som i bygg med mye sensitivt utstyr.
Skinnene har også særdeles lavt støynivå, og meget lav brannbelastning. Kapslingsgrad inntil IP55.
Tags:
  • Forside
  • Metallkapslede strømskinner

Scanelec AS

Orgnr.: 935 524 326
Tlf: (+47) 55 50 60 00
scanelec@scanelec.no

Leirvikåsen 43B
5179 Godvik
Bergen, Norway

Kontakt oss

Digitroll publiseringsløsning