Om Scanelec

Scanelec ble etablert 1. september 1984 under navnet Scandinavian Electro Trading.

Scanelec har i over 35 år levert produkter og tjenester tilpasset et marked i kontinuerlig endring. Strømskinner har hele tiden vært et sentralt produkt, og siden 2007 har prosjektering og salg av strømskinneløsninger vært Scanelecs primære forretningsområde.

Vi har opparbeidet oss solid erfaring og kompetanse på prosjektering og levering av strømskinneløsninger innen alle våre markedsområder. Som samarbeidspartner bistår vi kundene våre med rådgivning, prosjektering og montasjestøtte.

På tampen av 2022 ble vi en del av Micro Matic-familien. Micro Matic Norge har vært en kompetansepartner og leverandør av elektroprodukter og løsninger til proffmarkedet i mer enn 50 år. Teknologibedriften leverer smarte produkter og løsninger innen installasjon, energi/infra, inneklima og byggautomasjon. Les mer om Micro Matic.

Organisasjonen i Skandinavia

Scanelec AS har hovedkontor og lager i Godvik i Bergen, avdelingskontor i Son i Vestby kommune, og salgskontor i Stockholm og København.

Selskapet har 10 medarbeidere fordelt på en salgsorganisasjon og en prosjektorganisasjon. Alle medarbeiderne våre har teknisk utdanning innen elektro. Alle har fagbrev som montør, og noen har i tillegg teknisk fagskole eller ingeniørutdanning.

Salgsorganisasjonen vår jobber aktivt inn mot alle markedene våre, mens prosjektorganisasjonen har ansvar for teknisk oppfølging og gjennomføring av leveranser i hele Skandinavia.

Alle medarbeiderne våre setter sin ære i å yte best mulig service til kundene.

Sertifiseringer og kvalifikasjoner:

  • ISO 9001:2015-sertifisert. Kvalitet er høyt prioritert, og vi følger ISO 9001:2015-standarden i både prosjektering og leveranser.
  • Achilles-kvalifisert
  • Achilles Utillities
  • Achilles Technology & Manufacturing

Leveringsbetingelser

  • Våre leveranser er i henhold til alminnelige leveringsbetingelser (NL09).

Vår misjon

I Scanelec har vi fokus på å tilføre markedet optimale strømskinneløsninger med produkter av høy kvalitet. Vi er dessuten opptatt av at spisskompetansen vår skal tilføre kundene nytteverdi. Godt samarbeid med kundene sørger for sikre leveranser med sunn økonomisk gjennomføring for begge parter.

Vår visjon

I våre strategiske markeder skal kundene ha kunnskapen som kreves for å kunne velge strømskinner som optimale løsninger for sine anlegg.

Våre avdelinger

Kontaktinformasjon

Scanelec Bergen (hovedkontor)

Hylkjeflaten 34, 5109 Hylkje

+47 55 50 60 00

scanelec@scanelec.no

Scanelec Ski

Verkstedveien 8, 1400 Ski

+47 55 50 60 00

scanelec@scanelec.no

Scanelec Danmark

Herstedoestervej 27-29, unit A, DK-2620 Albertslund, Copenhagen, 2620

+47 48 11 39 98

scanelec@scanelec.dk

Scanelec Sverige

Solna Business Park, Svetsarvägen 15, 2 tr, 171 41 Solna

+46 733 560 258

scanelec@scanelec.se

Kontakt oss